Badestranda 
Vi har to plasser det går å bade, når temperaturen tilsier det. Begge er sandstrand, den ene er best ved flo sjø, den andre er best ved fjæra sjø.

Flytebrygge 
Vi har en liten flytebrygge, hvor det er mulighet til legge til med egen båt. Det er også muligheter for å låne en robåt hos oss for å ta en tur på fjorden,eller kanskje for å fiske. Vi har også mulighet til å få fryst ned fisken du får.

Lekeplasser 
Vi har også 2 flotte lekeplasser til barna. En som er for de små barna, og en for de litt større barna / ungdom. Med trampoliner, husker og andre lekeapparater. I tillegg har vi en liten fotballbane.

Bilder fra campingen 
Utsikten fra oss er fra Yttrøya i nord til Gjeita i sør , der immellom ligger Trondheimsfjorden og understreker denne utsikten. Vi kan også se Leksvika, Mosvika og Skarnsundbrua. Solen går ned i fjellet ved Leksvik i sene kveldstimer.

Kiosk og resepsjon 
Vi har også en kiosk på plassen, der du kan kjøpe litt forskjellig. Kaffe servering, pizza, is, brus og gotteri for å nevne noe. Vi har også avissalg av Adressa og Trønderavisa.

Hver fredag kveld er det bestilling av ferske rundstykker for levering om lørdagen kl 10:00. Skulle det være noe du trenger, kan vi være behjelpelig med å skaffe det til neste dag, hvis mulig.

Skulle du være uheldig å bli møkkete, så er muligheten for å få seg en varm dusj der. Du kan også få vasket klærne, og å få tørket dem her hos oss.

Sanitær og vask 
Vi har et stort servicebygg med toaletter og dusjer. Her finner du tømmerom for kjemikalietoalett. Du finner også et rom hvor det er mulighet for å vaske og tørke klær. Det eldre servicebygget har HC toaletter og familie dusj.